Whirlpool AWE 7730

Cena produktu Whirlpool AWE 7730 není známa.

 

Popis produktu Whirlpool AWE 7730: * Nejvyšší modely praček Whirlpool jsou vybaveny patentovanou senzorovou technologií 6. smysl, která zaručuje, že každý druh textílie bude perfektně vypraný s nejnižší možnou spotřebou vody a ener...  Více informací

 
Nová recenze Přidat textovou recenzi Přidat video recenzi Přidat odkaz na recenzi
Datart.cz
Tyto recenze poskytl obchod Datart.cz.

WHIRLPOOL AWE 7730 - hodnocení zákazníků

Kateřina
13.06.2012 - 08:53:00
  • Líbí se mi, že nádobka na prášek a aviváž lze vyjmout a krásně umýt.
 
  • Asi jsem natrefila na špatný kus, ale po kladně vyřízené reklamaci jsem s novým stejným výrobkem 100% spokojena.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?
Ano (0)   Ne (0)

WHIRLPOOL AWE 7730 - hodnocení zákazníků

zuzanabl
22.04.2012 - 19:09:00
  • jednoduché ovládání, hodně programů
 
  • -
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?
Ano (3)   Ne (2)

WHIRLPOOL AWE 7730 - hodnocení zákazníků

Jindra
22.03.2012 - 13:28:00
  • Srozumitelné ovládání, možnost si dopnit program dle své potřeby.
 
  • Trochu hlučná.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?
Ano (3)   Ne (2)

WHIRLPOOL AWE 7730 - hodnocení zákazníků

zdebr
12.01.2012 - 09:52:00
  • dobre pere
 
  • trochu ji je slyset
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?
Ano (3)   Ne (4)

WHIRLPOOL AWE 7730 - hodnocení zákazníků

Danny
17.03.2011 - 10:16:00
  • Pračka je velmi tichá i při vysokých otáčkách stojí na místě a nemá tendenci "tančit" po bytě. Když není zaplněná buben při vysokých otáčkách nevybruje a nebouchá do stěn pračky.
 
  • Program se nedá zresetovat, nebo jsem možná zatím nepřila na to jak se to dělá.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?
Ano (6)   Ne (4)

WHIRLPOOL AWE 7730 - hodnocení zákazníků

Filip David
28.11.2010 - 16:35:00
  • Vzhledem k velikosti bytu naprosto splnuje nase pozadavky. Mazna by jen mohla byt trochu mene hlucna, ale jinak dobry. Moc dobre hodnotime take odstredeni pradla.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?
Ano (7)   Ne (6)

WHIRLPOOL AWE 7730 - hodnocení zákazníků

Vladimír
03.11.2010 - 16:31:00
  • Je trochu hlučnější při odstřeďování, ale je to v normě. Čím je plnější, tím je tišší. Pojezdové kolečko není nic moc. Pračka není na ježdění. Obsluha je velmi jednoduchá, celkově mohu doporučit, hlavně do malých koupelen v panelácích.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?
Ano (9)   Ne (7)

WHIRLPOOL AWE 7730 - hodnocení zákazníků

karpi
01.09.2010 - 19:22:00
  • Přívodní kabel a vypouštěcí hadice by mohly být delší.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?
Ano (7)   Ne (5)
Nová recenze Přidat textovou recenzi Přidat video recenzi Přidat odkaz na recenzi